Jak funguje naše firma

Jak funguje naše firma
08.09.2023

Firemní kultura

Troufáme si říct, že jsme skvělý tým plný špičkových odborníků. Průměrný věk našich zaměstnanců je 33 let, což nám umožňuje spojit mladou energii s bohatými zkušenostmi. Tato kombinace vytváří prostředí, ve kterém se můžeme neustále učit a růst.

Hodnoty, které nás řídí

Naše firma stojí na pevných hodnotách, které nám pomáhají dosáhnout výjimečných výsledků:

Vytrvalost: Jsme přesvědčeni, že vytrvalost je klíčem k úspěchu. Nenecháme se odradit překážkami na naší cestě.

Týmovost: Věříme, že společně dokážeme víc než sami. Týmová spolupráce je pro nás základním pravidlem.

Fair play: Chceme, aby naše podnikání bylo založeno na etických zásadách a spravedlnosti.

Inovuj nebo zemři: V rychle se měnícím světě musíme být inovativní a neustále hledat nové přístupy a řešení.

Rozvoj talentů: Podporujeme rozvoj našich zaměstnanců a věříme, že každý má potenciál stát se lepším.

Efektivita: Jsme zaměřeni na efektivní využití zdrojů a času, abychom dosáhli co nejlepších výsledků.


Pravidelné akce a výzvy

V naší firmě nechceme, aby práce byla jen o rutině. Pravidelně pořádáme společné snídaně, přednášky, školení a sportovní výzvy, abychom podpořili týmový duch a osobní rozvoj našich zaměstnanců. Každý den je pro nás příležitostí k učení a zlepšování se.

Vdělávací výzvy

Naši zaměstnanci jsou naší nejcennější investicí, a proto podporujeme jejich vzdělávání. Organizujeme různé výzvy, jako byla například digivýzva, které podporují učení se novým dovednostem a technologiím.

Investiční výzva

Jednou z našich novinek je investiční výzva, kdy díky spolupráci s Portu.cz vedeme členy našeho týmu k investicím a větší finanční gramotnosti.

Kyberbezpečnost a IT

Věříme, že kyberbezpečnost je zásadní součástí našeho podnikání. Proto spolupracujeme s odborníky, kteří se starají o bezpečnost našich systémů a dat. Důvěřujeme nejnovějším technologiím a metodám, abychom ochránili naše klienty a naši firmu.

Digitalizace a automatizace procesů

Jsme přesvědčeni, že digitalizace a automatizace procesů jsou klíčem k efektivitě a konkurenceschopnosti. Naše firma se aktivně podílí na těchto trendech a snažíme se stále zlepšovat naše procesy.

Vše na cloudu

Naše firma se spoléhá na cloudové technologie pro různé účely, včetně správy kancelářských aplikací, účetnictví a ERP systémů. Cloud nám umožňuje být flexibilní a snadno škálovat naši infrastrukturu podle potřeb.

Hybridní práce 2+3

V naší firmě jsme přešli na hybridní model práce 2+3, což znamená, že zaměstnanci mají možnost pracovat dva dny v kanceláři a tři dny z domova. Tento model nám umožňuje kombinovat výhody osobního kontaktu s flexibilitou práce na dálku.

ScaleUp nastavení firmy

Naší vizí je neustále růst a rozšiřovat naše podnikání. Pracujeme na nastavení firmy tak, abychom byli připraveni na další fázi růstu a dosáhli nových úspěchů.


Doufáme, že vás tento pohled do fungování naší firmy inspiruje a dává vám lepší představu o tom, co nás motivuje a jak se snažíme dosáhnout našich cílů. 


Více o fungování naší firmy si můžete poslechnout v 73. epizodě našeho podcastu na YouTube či Spotify.