"Víte, že cesta k finanční stabilitě může být mnohem efektivnější než pouhé odkládání peněz na spořicí účet?
Investice do nemovitostí nabízejí nejen bezpečný způsob zhodnocení vašich peněz, ale také dlouhodobou vyšší výnosnost, která může znamenat rozdíl mezi pouhým přežíváním a opravdovým rentiérským životem."


Ing. David Bureš EFA, EFP

Ředitel společnosti Bureš & partneři s.r.o.

Rozdíl mezi spořicím účtem a investicí do nemovitosti

Růst hodnoty

Spořicí účet vám může nabídnout krátkodobou jistotu, ale kde je růst? Investice do nemovitostí vám umožní vstoupit na trh s dynamickým růstem. Hodnota nemovitostí má tendenci zvyšovat se dlouhodobě, což znamená, že vaše investice rostou s časem.

Pasivní příjem

Jedním z největších lákadel investování do nemovitostí je schopnost generovat pasivní příjem. Pronájem nemovitostí vám pravidelně přináší peníze, což vám umožní dosáhnout větší finanční nezávislosti a svobody.

Diverzifikace portfolia

Spoléhat pouze na spořicí účet může být velice riskantní. Investování do nemovitostí vám umožňuje diverzifikovat své investiční portfolio, což snižuje riziko a zvyšuje možnost dosažení stabilního růstu.

Inflační ochrana

Inflace snižuje hodnotu peněz na spořicím účtu, a tak si za své peníze koupíte méně. Přestože jsou poslední měsíce úroky kolem 5 %, je průměr posledních 20 let pod 1 % ročně. Nemovitosti historicky poskytovaly ochranu před inflací. Investice do nemovitostí vás tak můžou ochránit proti ztrátě kupní síly.

Chci investovat

Průměrný zisk z investice 5 000 000 Kč za 10 let

Průměrný zisk z investice 5 000 000 Kč za 10 let

Jsme tu, abychom vám pomohli!

Pokud se ptáte, zda jsou investice do nemovitostí pro vás, rádi odpovíme na vaše otázky. Náš tým profesionálů v oblasti nemovitostí vám pomůže zjistit vaše možnosti, vytvořit strategii a nastaví s vámi plán, jak vašich cílů dosáhnout. 

Potom vyhledáme vhodnou investiční nemovitost, zajistíme hypotéku, provedeme případné opravy, pronajmeme a následně ji budeme dlouhodobě spravovat. 

Zařídíme vše potřebné a vy nemusíte řešit téměř nic.

Zjistit možnosti
Jsme tu,

Podcast

V 72. epizodě našeho podcastu rozebíráme téma spořicího účtu versus investice do nemovitosti detailněji.

Všechny podcasty

Kontaktujte nás

Jste připraveni začít cestu k finanční nezávislosti?

Kontaktujte nás dnes a začněte objevovat svět investic do nemovitostí – podobně jako investoři více než 500 nemovitostí, o které se již staráme. 

Čím dříve začnete, tím vyšší rentu budete mít. 

Vaše budoucnost může být mnohem bohatší než jen s běžným spořicím účtem.